Accesarea si folosirea acestei platforme de cursuri online este in exclusivitate a membrilor OAMGMAMR filiala Salaj, denumit in continuare Noi, care implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a platformei, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

OAMGMAMR filiala Salaj face toate eforturile necesare pentru a va prezenta cu maxima corectitudine conținutul cursurilor online si a oferi o gama larga de cursuri.

Autentificarea ca membru pe acesta platforma de cursuri, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pentru fiecare membru activ al organizatiei profesionale, OAMGMAMR filiala Salaj au fost generate conturi.

Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Pentru accesarea platformei de cursuri si a contului de cursant sunteti rugati sa cititi INFORMATII UTILE DESPRE ACCESAREA CURSURILOR.

OAMGMAMR filiala Salaj se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor membrilor sai conform Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE si a legisletiei in vigoare.

Datele solicitate la accesarea contului dumneavoastra pot fi date de identificare personala – numele, prenumele, CNP, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email, sau in momentul in care doriti sa achitati taxa de curs online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare/facturare si modalitatea de plata, cont bancar.

Platforma de cursuri poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestuia. cursuri-oamr-salaj.ro își asumă responsabilitatea pentru conținutul și informațiile postate.

Datele personale ale utilizatorului sunt folosite de catre noi numai in scopul declarat al acestei platforme online. Toate informațiile furnizate de la si despre utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale; website-ul cursuri.oamr-salaj.ro nu va folosi aceste informații în alte scopuri decât cele pentru care au fost furnizate.

Baza de date cu utilizatori este pastrata in conditii de siguranta.

Dupa cum ati fost informati a intrat in vigoare cea mai recenta reglementare europeana cu privire la protectia datelor cu caracter personal, Regulamentul (UE) 2016/679.

Va reasiguram de importanta pe care o acordam datelor cu caracter personal si respectarii obligatiilor cu privire la securitatea acestora si dorim sa va informam asupra Politici de confidentialitate a noastra si de drepturilor pe care le detineti, in conformitate cu noul Regulament pe: www.oammrsj.org.

Si cu aceasta ocazie ne propunem sa va informam cu privire la prelucrarea de  date cu caracter personal, pe care o facem in cazul in care vizitati site-ul nostru/platforma de cursuri online, cand intrati in dialog cu noi in vederea informari, accesare de cursuri online.

Dorim sa va informam, sa comunicam rapid si eficient, sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de formare profesionala. Trebuie totodata sa va oferim confortul sigurantei datelor dumneavoastra cu caracter personal. Pentru toate acestea suntem obligati prin lege sau avem nevoie sa primim si sa utilizam date despre dumneavoastra, cum sunt, colectam date despre:

– Date si informatii necesare in scop de furnizare a serviciilor prin mijloace electronice sau prin telefon ori in scop de asigurare a cerintelor de securitate si prevenire a fraudelor: Informatii legate de identificarea online (Cookie, Adresa IP al dispozitivului electronic folosit de cursant);

– Date si informatii cu caracter financiar: Banca si contul bancar necesar facturari de servicii;

Orice alte categorii de date pe care membri filialei le furnizeaza catre noi sau pe care le dobandim si le prelucram cu respectarea legii sau a contractelor aplicabile.

Conținutul platformei de cursuri (text, grafica Web, programe etc.)  vă este oferit cu scop informațional și educativ. Conținutul nu poate fi reprodus, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală.

Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul cursuri.oamr-salaj.ro în scop comercial. Website-ul cursuri.oamr-salaj.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul publicat de către administratorii/lectori acestui website.

Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

oammrsj.org si cursuri.oamr-salaj.ro se adresează tuturor persoanelor interesate din cadrul OAMGMAMR filiala Salaj. Prin utilizarea acestor website-uri ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.